Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája Sörkóstoló #1 - Fehér Nyúl FANTOM

Egy horvát koprodukcióban elkészített balti porter

2022. november 06. - Csabi Konyhája

2022 márciusában indult hódító útjára egy facebook videósorozat a BEERSELECTION-nel közösen, aminek témája bármily meglepő, a kézműves sörök! Már egy ideje szoros baráti és szakmai kapcsolat is összeköt a BS-sel, így aztán valahol már érett ez a sorozat, aminek keretein belül különböző söröket kóstolunk, majd kielemezzük, véleményezzük ezeket. Lénárt Laci a Beerselection oszlopos tagja és a szakmai okosságokért felel, én pedig a jó értelemben vett egyszerű fogyasztókat képviselem. Igyekszünk informatívak, érdekesek és szórakoztatóak lenni. A könnyebb átláthatóság és a social media felületeket nem követők kedvéért pedig lassan de biztosan felkerül az összes videó külön cikkek formájában ide a blogra is.

img_1194.JPG

Viszonylag régebb óta tervben volt már, hogy csináljunk egyfajta “első benyomás” jelleggel sörkóstoló videókat, aminek a koncepciója, kivitelezése még minden bizonnyal formálódni fog idővel, de fogadjátok szeretettel az első ilyen próbálkozásunk gyümölcsét, aminek keretein belül a Fehér Nyúl Brewery & Taproom újdonságát kóstoltuk, véleményeztük. Segítségemre volt mindebben László Lénárt barátom, hatalmas köszönet neki és a beerselection.hu-nak is a helyszín és a sör biztosításáért. Szeretném kiemelni, hogy elsősorban ez egy szubjektív véleményvideó, amiben leginkább az átlag sörfogyasztókat kívánjuk megszólítani, esetleg segíteni a választásban, érdekes infókkal szolgálni. 

VIDEÓ LINK

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1717971568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása