Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája Sörkóstoló #15 - RECZER SER Toa Iti

A tejfakasztó sör: Wai iti, Callista és Citra komlókkal főzött NEIPA, ami elegyedik az édes, hozzáadott guavával

2022. november 25. - Csabi Konyhája

Sörkóstoló sorozatunk legújabb adásában egy igazi különlegességet, egy tejfakasztós sört teszteltünk, ami a Reczer Ser boszorkánykonyhájában készült és egy igazán remek gyümölcsös NEIPA. A videóban sikeresen megúsztunk egy kutyatámadást is és még egy olyan örökérvényű igazság is eldördül Lászlónak hála, miszerint a jó sörnek nincs szezonja! 

gopr2554.JPG

"Az életünkbe Harley-n berobbanó, tomboló szélvészt követően beállt a vihar utáni csend, időt és erőt hagyva, hogy megérkezhessen egy nyugodt, békés, kis harcos. Ez a New England IPA, a Callista, Citra, és az új-zélandi Wai-iti komlók mellé egy nagy dózis guavát is kapott, így lett kissé „hazy”, és olyan édes, mint egy újszülött. (Na jó, annyira azért nem.) A palack 0,33 liter békét, szeretet, nyugalmat tartalmaz, amitől te is ellazulsz. Nem csak fiús apáknak! " - így szól a hivatalos ajánló
A sört megtaláljátok a Beerselection Craft Beer Store & Barban! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1517986732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása