Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

4. Csabi Konyhája X Retro Burger Party, Budapest

Egy jó kis bárányburgerrel specialitással készülünk

2021. szeptember 15. - Csabi Konyhája

Halihó Burger Fanok! Tudom jól, hogy sokan vártatok már erre a pillanatra és végre elérkezett! Lényegében majdnem pontosan egy év után újra Csabi Konyhája Burger Party a fővárosban! Ehhez pedig egy régi nagy kedvencem és többszörös CSK PARTY társam, a Retro Büfé biztosítja a helyszínt és Jocival rövid tanakodás után hamar ki is találtuk, hogy milyen extravagáns burgerrel is lepjünk meg Benneteket...

retro_uj.jpg

Tovább

Pizzetta - kis pizza, nagy élmény

Újdonság a Don Pepe kínálatában!

Amikor először láttam, hogy PIZZETTA néven új termékcsaládot vezet be a Don Pepe, kissé felemás érzéseim voltak. Mármint egyrészt örültem, mivel az első ilyen összeállítás egy igazi nekem való kompozíció, másrészt viszont nem igazán tudtam eldönteni, hogy most ettől miért is kéne izgalomba jönnöm. Mármint akárhogy nézzük, ez ugyanúgy egy pizza, csak hosszúkásra van nyújtva a tészta és kisebb mint a megszokott DP pizza... Persze kíváncsian vártam, hogy a valóságban majd mit is fog nyújtani a TEXMEX PIZZETTA! (2290.-)

dsc03986.JPG

Tovább

5. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party @ Nagymegyer (SK)

Búcsúztassuk a nyarat egy jó kis brutál burger fiesztával!

Arra gondoltunk, hogy a legutóbbi, júliusi esemény elsöprő sikerén felbuzdulva még egy közös, fergeteges burger partival búcsúztassuk ezt az idei nyarat! Reméljük nem bánjátok... Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy még egy igazi nyárias, napos jó időt is kifogunk ezen a hétvégén, úgyhogy minden adott egy újabb fergeteges gasztro fiesztához, ami szám szerint már az ötödik Csabi Konyhája X Chili House Burger Party lesz!

chilihouse2.jpg

Tovább

Excalibur Középkori Lovagi Étterem

Egy kis időutazással összekötött fenséges lakoma Egerben

Aki régebb óta követi a blogot, tudja jól, hogy egyik nagy kedvencem a Párkányban található Középkori Parasztétterem, ahol már 4 alkalommal is jártam (#1, #2, #3, #4) és mindannyiszor fergeteges élményekkel távoztam a fantasztikus hangulatnak, stílusnak és az elképesztő ételeknek köszönhetően. Az egri Excaliburról már hallottam korábban és tervbe volt véve egy ideje, hogy egyszer mindenképp le is fogom csekkolni, aminek most jött el az ideje!

dsc03841.JPG

Tovább

Csabi Konyhája X Grill Pipi Chimichanga Party, Agárd

Grillcsirkés chimichanga specialitás a Velencei-tó déli partján

Úgy gondoltuk Bóza Roli komámmal, tudjátok, az idei Konyhafőnök győztessel, hogy ugyan csináljunk már egy jó kis nyárbúcsúztató gasztro őrületet közösen! Rögtön röpködtek is a vadabbnál vadabb ötletek, de igazából én már korábban megálmodtam, hogy ha valaha ilyesmire fog sor kerülni, akkor én egyik nagy specialitásomat szeretném majd elkészíteni, ami nem más, mint a CHIMICHANGA!

csimi_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása