Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Pulled Pork szendvics @ Burger House Nyugati

2015. október 02. - Csabi Konyhája

A blog rendszeres olvasói már jól tudják, hogy visszajáró fanatikus vendég vagyok a Burger House-nál, és bár az újszülöttnek minden vicc úgy, eme mondatom első fele szerintem mindent el is mond és felesleges is lenne újra kielemeznem a korábbi látogatásaimat. Lassan már a teljes étlapot végigettem, de egy ideje szemeztem már a pulled pork szendvicsükkel, és egy a Főzdefeszten elfogyasztott mesteri Zabáljcsak szendó után el is határoztam, gyorsan letudom eme kötelezettségemet is.

Egy fájdalmasan hosszú 6 órás térdtetoválás megpróbáltatásai után sikerült célba venni hétfő kora este a BH Nyugatinál található egységét egy kis vigaszt keresve. Mivel konkrét elhatározással érkeztem, így az étlapot nem is igazán börzéztem, inkább csak azon gondolkodtam, hogy milyen kézműves sört kérjek...

A szendvics már első ránézésre is nagyon jól nézett ki, de kalapját leemelve csak még tovább nőtt a pozitív benyomás vizuálisan. Jól meg volt pakolva hússal és káposztával is, de hogy egész pontos legyek, az összeállítás két órán keresztül pácolt, nyolc órán keresztül lassú tűzön sütött omlós sertéshúst, házi BBQ szószt, a már említett káposztasalátát és lolo rosso salátát tartalmazott, és mindezt egy hamburger zsemlébe töltötték bele. 

Az első harapástól az utolsó falatig maximális elégedettséggel töltött el ez a szendvics, hiszen a friss, puha buci nagyon jó alapot biztosított a mondhatni tökéletes húsnak, és a kápisaláta is kimagaslóan jól teljesített. Ami pedig külön öröm volt számomra, hogy a BBQ szósz is annyira és úgy volt jelen, hogy egy még magasabb szintre emelje az amúgy is ütős összeállítást. Nagyon sok helyen vagy nem jó érzékkel adagolják, vagy éppen nem a legjobb minőséget és mindent elnyom a szósz nem mindig kellemes íze. De itt nagyon jól sikerült megtalálni az összhangot. A szendvicsért egyébként 1690 forintot kérnek, ez az élmény pedig minden egyes erre szánt forintot megért.
E héttől kezdődően pedig már ebéd menüt is lehet a Burger House Nyugatinál enni, egészen hihetetlen 990 forintos bevezető áron. Gondolom mondanom se kell, hogy mielőbb igyekszek sort keríteni majd egy tesztre!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr738576964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása