Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

GYULAI KOLBÁSZOS TAVASZI PIZZA a Don Pepe havi ajánlata

Májusban ismét a GYULAI KOLBÁSZ a főszereplő

2024. május 08. - Csabi Konyhája

Tavaly már két alkalommal is a Gyulai Kolbász került a Don Pepe havi ajánlatainak középpontjába, most pedig ismét ez a főszereplő az akciós kínálatban. A már jól ismert VASÁRNAP REGGELI! PIZZA és GYULAI KOLBÁSZOS LEGÉNY LEPÉNY mellett ezúttal újdonságként a GYULAI KOLBÁSZOS TAVASZI PIZZA is a kínálatot erősíti, amit a békásmegyeri étteremből rendelve teszteltem le. (4290.-)

dsc05857.JPG

Mondhatni egy eléggé harmonikus, kiugró őrületektől mentes összeállítás ez, hiszen a pizzatésztára "mindössze" pizzaszósz, Gyulai kolbász, tojás, kukorica, tricolor paprika és mozzarella kerül. A dobozt kinyitva egy gusztusos látvány fogadott és már alig vártam, hogy megkóstolhassam a pizzát. A ropogósra pirult kolbászkarikák még mindig nagyot ütnek és az egész összeállításról elmondható, hogy végig kiegyensúlyozottan teljesített, aminek köszönhetően gyermeki lelkesedéssel pusztítottam el az egész pizzát. Az adagra sem lehetett panasz, egy igencsak erőteljes jóllakottság lett úrrá rajtam az utolsó morzsák elfogyasztása után. Összességében tehát egyértelműen kijelenthető, hogy minden fronton jól teljesített a pizza. 

dsc05856_1.JPG

dsc05858.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7318395621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása